De club

Het ontstaan van de club is een heel apart geval, terwijl de klein manne toen nog duveltjes de ziel uit hun lijf trainde waren er een heel aantal ouders die bleven kijken naar de training. Het logische gevolg van dat was dat het actie terrein van die ouders verlegd werd van de grasmat naar den toog, en maar trainen en trainen.

In plaats van der kilokes af te trainen kwamen daar al snel kilokes bij. Totdat er op een onozel moment gepraat werd over fietsen en meer bepaald mountainbiken. Van het ene gesprek kwam het andere en op den duur zijn wij gaan biken met een 5 tal personen.

Het plezier was snel ontdekt, terwijl de duveltjes voetbaltraining kregen gingen wij er tegenaan, niet aan de toog maar op de bike het bos in voor de sport.

Ondertussen is dat groepje uitgegroeid tot een groep van 22 mensen die allen voor de leute de bike gebruiken als de klein mannen trainen. We zijn nu al een beetje verder, de duveltjes zijn ondertussen preminiemen 1ste en 2de jaars en wij hebben om alles dan maar een beetje in rechte banen te kunnen laten lopen een vzwke opgericht. Onze vzw is dan ook heel logischer wijze genoemd naar het dorp van ontstaan, vzw Wolfsdonk OEp Wiele. De website is dan weer een gevolg van de naam van de vzw en die letters staan hiervoor dan in het groot weergegeven: www.woew.be . Omdat wij dan toch een unieke naam hebben zijn wij op zoek gegaan naar een evenzeer unieke toertocht. En met resultaat: toertocht en marathons zijn er in onze streek in overvloed maar een tocht waar van alles wordt uitgedeeld aan de deelnemers vindt je niet overal Wij hebben zo een evenemt naar wolfsdonk gehaald : de " 3Action Classic " . Deze tocht gaat door op 29/05/2005, 3Action wil ons steunen in ons doel terwijl wij er voor zullen zorgen dat het er ene is om niet meer te vergeten.

Wolfsdonk is een dorp dat deel uitmaakt van Langdorp. Wie de naam Langdorp kent, weet dat dit op zijn beurt deel uitmaakt van het Hageland met zijn prachtige heuvelruggen met neidige hellingen, spectaculaire afdaling en zijn bosrijke omgeving dus..... Schrijf die datum al maar snel in uw boekske want het is heel simpel, de afwezigen hebben zoals altijd ongelijk.